HTML

Tokio Hotel&Me.

Hi There! x] Amint látod, ez egy TH-s, személyes jellegű blog. Nem mondom,hogy rendszeresen fogok részeket felrakni, mert..mert. Amiket itt olvasol, azok MIND SAJÁT írások.Ami nem,annál meg mindig írok ki forrást. =) Ha valami nem tetszik,estleg nem szereted a TH-t,akkor azt vagy kultúráltan közöld, vagy sehogy. De őszintén szólva nem fogok adni a [velem kapcsolatos negatív] véleményedre, ha nem ismerlek.^^ A TH-t szeretnéd szídni, és még mindig itt vagy!? Hiba. Javaslom a piros kis X-et a jobbfelső sarokban. Köszönöm. TH fanok! A storykat legyetek szivesek kommentelni, nektek írom! Higyjétek el, nagyon nehéz úgy storyt írni, hogy az ember nem kap semmilyen véleményt.^^ Szóval komment plííz. Ksznm.x3 Hogy van-e még más szabály? Az, hogy nincs több szabály! ;) Ha reklámozni szeretnél, tedd meg nyugodtan a kommenteknél. Ha rám vagy kiváncsi, kérdezz bátran. (= Napussz & Th FürImmer. x3 Lexus|A××a|Axii.

Friss topikok

  • A×y&BiLl: @:)XDKÖLYÖKXD:): Köszönöm. (: (2009.06.26. 07:45) Together Until The Death 5. rész
  • :)XDKÖLYÖKXD:): SZTEM NAON COOLAK AZ EDDIGI RÉCCEK ÉS 10000 BOCSI HOGY EDDIG MÉG NEM ÍRTAM!!!!!!!!!!DE SZTEM FOLYT... (2009.06.20. 20:28) Together Until The Death 4.rész
  • RRRrrr. (törölt): úúh. de rég jártam erre.. de sikerült. elolvastam!! és nagyon jó lett. mint mindíg. "Nem lusta, c... (2009.06.04. 16:35) Together Until The Death 3. rész
  • Zsúzska: halííííííí, megérkeztem(H):D na kurvajóóó, már vagy 3x elolvastam, annyira tetszik:D alig várom a ... (2009.05.11. 12:07) Újra itt.. (=
  • A×y&BiLl: Navégre..vélemény.. =D Köszönömszépen. =) Am a másik storynak nincs vége..csak..nemtudom..így jött... (2008.12.17. 16:13) Újra itt. + Új story.

Kedvenc oldalak.=)

>>>* 10. RéSz 2. fele.^^

2008.06.15. 15:04 A×y&BiLl

Hey! =D

Hát amint láthatjátok, a kommenteknél jött is rögtön pár kérdés. ×D. Am fogalmam nincs, h ki lehet az a falusi hülyejááány.<3.

 

Kérdés: mi volt előbb, a pipi vagy a tojáááás?

Válasz: Egyiksem. x). Bill. [ My /Sex/ God.]

      [többit.lásd.komment.;p]

 

 

Nah itt a rész másoDICK fele.^^.

 

*~*~* lieBe.liebe.Liebe.Liebe. 2/2 *~*~*

 

- Tom mi a f.asz bajod van!? – Megy fel a nagy zajra Nina.

- VÁÁÁÁ!! Ezek d.ugtak vagy mi? – kezd el ordítani, majd röhögni Ő is.

 

- Hát kitudja.. Lehet, h Ashley nem is volt fáradt, csak valami kifogást keresett, hogy minnél hamarabb kettesben lehessenek. ;) –nevet még mindig Tom.- Am nem kéne Őket felébreszteni?

 

„Hosszas” tanácskozás után Nináék úgy döntöttek, hagynak minket aludni, majd felébredünk Mi magunktól is, ha akarunk.. Hát nem akartunk még jó ideig.. :P

 

×este 9 körül×

 

- Te Bill! Nem kéne lassan felkelni? Szerintem már rég elmúlott dél, és anyu azt mondta, max. d.u 4re legyek otthon. De kell az a 2 óra elkészülni.- Nyitom ki a szemem nagyálmosan, és egyszercsak észreveszem, hogy vAlAmI van a szám előtt.. és a kezem is érdekes helyen van.- VÁÁÁÁÁ! BÍÍL ÉBREDJ MÁR FEL! HALLOD!?- kezdek el ordítozni. Hát igen..×D Tudok én ilyet „reggel” is ha kell..

 

- Tom menj már a pitsába! – Nyöszörög Bill- Én meg aludni akarooook!!

 

- Hmm.. hogy ébresszem fel? Kicseszni nem akarok Vele..ANNYIRA. Áhh megvan! (I)[villany]

 

Miután alaposan végiggondoltam az egész „hadműveletet”, elkezdtem véghez vinni azt. Először is 1 csöppet lejjebb húztam a boxerét, majd elkezdtem puszilgatni a mellkasát, majd egyre lejjebb, de a csillagnál megálltam. Ezután valahogy kimásztam a kezei közül, felmásztam a fejéhez, és elkezdtem simogatni az arcát, és miután láttam, hogy egy kisebb vigyorral az arcán elkezd ébredezni, odahajoltam fölé, mint aki épp készül megcsókolni.

 

- Jóreggelt édesem! – suttogom oda kedvesen – Ennyire jó volt az éjszaka?

 

- Sziiiia kicsim! Természetesen. Veled minden éjszaka jóóó.

 

És itt jött az, amire nem számítottam. Bill megcsókolt. Finoman, de megint ott volt az a szenvedély a csókjában, amit tegnap éreztem a fürdőszobában. Így feküdtünk még 1-2 percig, és Bill kezdett eléggé beindulni, tisztán kivehető volt az enyhén felálló f.arka.

Ha tudom, hogy tudja, hogy én vagyok az, nem is ellenkeztem volna, de így…

 

- Hey, Bill ébredj már fel! Ashley vagyok!

 

- Tudom.. x) És ébren vagyok már mióta. Csak kíváncsi voltam, hogy akarsz majd felébreszteni. Hatásos módszer, ahogy látod.;) – mutat a még mindig dudorodó[ezaszó.×D] alsógatyájára.

 

                          *******

 

- Nina, Ashley hol van? – Kérdezi anyu aggódással a hangjában.

 

- Még mindig „alszanak” Billel. Vagy valami olyasmi. Remélem védekeztek

.

- Miből gondolod, hogy lefeküdtek egymással?

 

-Hát.. Látnod kellett volna Őket reggel..vagyis délután. =D

 

- Miért, mit csináltak? Vagy mi láttál/láttatok?

 

- Láttunk. Tom felment felébreszteni Őket………………

 

                         ********

 

- Bill elmentem csajozni! Jajj szia Ash! Tesóm? – dugja be a fejét a szoba ajtaján Tom.

 

- Tusol, meg utána hoz fel valami kaját.

 

- Értem. De ha már úgyis itt vagy, megmondanád neki azt is, hogy muterék üzenik, hogy ma valami barátjuknál alszanak? Köszi. =p Am van fogalmad arról, hogy mennyi az idő?

- Átadom. Nincsmit. ×D. Hááát olyan délután 4 körül lehet.

-      Majdnem. =D.. Csak 6ésfél órát tévedtél. Fél 11 van.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uberszexuelltwinzfurimmer.blog.hu/api/trackback/id/tr21521462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Theri || Erihh · http://www.theri.gportal.hu 2008.06.25. 17:46:29

hehh nagyon jó lett.. észre sem vettem h fellett rakva :S mind 1 xD hülye vagyok xD

>>>ĐijJah 2008.06.26. 17:37:00

Hát ez télleg naggyon yóó lett!!! Ügyikeh vagy!pussz:) Már várom a folytit^^

EMObAbY 2008.07.07. 22:54:20

naggyon jóhlett!!!!! miko jösz az ujréééész?:D mávároom:) pusy

A×y&BiLl 2008.08.08. 18:47:03

Köszi.köszi.köszi.

A×y&BiLl 2008.10.24. 15:08:42

Haliii!^^
Jajj..nemtudom.tényleg.Sry.Egyszerűen nincs 5let..vagyis megfogalmazni nemtoom..meg van 1 másik törim,azt írogatom inkább.^^ Mjad valamikor lesz.^^ de ngayonhosszú.tényleg.

puxX.
süti beállítások módosítása